Borne Beweegt ‘Oersterk’

"

Datum

zaterdag, jan 23

Schrijver

Wouter - Gofourward

BORNE – In de lente van 2021 wil Borne Beweegt starten met een nieuwe trainingsgroep. En niet zomaar een trainingsgroep, nee: een oersterke trainingsgroep!

Iedereen vecht zijn/haar eigen wedstrijden in het leven. Soms fysieke-, soms medische- & soms mentale/emotionele wedstrijden. Er zijn mensen die regelmatig een aantal van die wedstrijden tegelijk moeten vechten. Die mensen noemt Borne Beweegt oersterk!

Met twee fantastische ambassadeurs/adviseurs wil Borne Beweegt laten zien dat (veer)kracht in ieder mens zit. Om (veer)kracht te kunnen gebruiken, heb je alleen wel een geschikte plek nodig. Een plek waar je kan wonen, een plek waar je kan sporten & een plek waar je aan je passie en/of doelen kan werken.

Friso Roeleveld & Janneke Wools zijn de adviseurs van Borne Beweegt in de ontwikkeling van een geschikte (sport)plek. Een plek waar mensen met een verstandelijke beperking nóg sterker kunnen worden.

De initiatiefnemers zijn nog op zoek naar partijen die mee willen denken met dit vernieuwende beweegproject en/of het beweegproject willen steunen. Wil je gaan deelnemen aan de nieuwe trainingsgroep? Ook dan komen ze graag met je in contact!https://www.lokaaltwente.nl/lokaaltwente/sport-et-vrijetijd/borne-beweegt-oersterk

De initiatiefnemers zijn te bereiken via de volgende kanalen. Website: https://www.bornebeweegt.nl
Telefoon: 06-28183749
Mail: bornebeweegt@outlook.com